Sóskaramellával töltött tallér, gyorsfagyasztott

Sóskaramellával töltött tallér, gyorsfagyasztott

Merüljön el az ízek új dimenziójában a sóskaramellával töltött tallérunkkal, amely egy különleges csemege az édességimádók számára. A finom, omlós tallérunkba rejtett pikáns sóskaramell töltelék egyedülálló ízkombinációt nyújt, mely minden falatban a maximális élvezetet garantálja.
Gondosan válogatott alapanyagaink és szakembereink szakértelme biztosítja, hogy ezt az exkluzív terméket a legfinomabb ízvilág jellemzi. A modern gyorsfagyasztási technológiának köszönhetően pedig a tallérok frissességét és ízvilágát hosszú távon megőrizzük, míg Ön csak a fagyasztóból elővett terméket forró olajban ki nem süti.
Az elkészítése rendkívül egyszerű és pillanatok alatt elvégezhető: a fagyasztóból kivéve helyezze a gyorsfagyasztott tallérokat bőséges forró olajba, és néhány perc alatt aranybarna, ropogós finomságot kap, melynek közepében az olvadó sóskaramell minden ízlelőbimbóját elvarázsolja.
Ez a termék tökéletes választás mindennapi csemegének, vagy különleges eseményekre szánt ellenállhatatlan desszertnek.
Próbálja ki a sóskaramellával töltött tallért, és engedje, hogy ez a káprázatos ízorgia elrepítse egy mesés gasztronómiai kalandra!
Felkészült egy új kedvencre? Próbálja ki még ma, és hagyja, hogy a sóskaramellával töltött tallér magával ragadja ízlelőbimbóit!

Tápérték 100 g termékben
Energia 750 kJ/179,25 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
2,6g
1,14g
Szénhidrát
- amelyből cukor
34,4g
12,7g
Fehérje 3,3g
0,35g