Sárgabarack töltelékes gombóc, gyorsfagyasztott

Sárgabarack töltelékes gombóc, gyorsfagyasztott

Az ínycsiklandó gyorsfagyasztott sárgabarack-töltelékes gombócunk egy valódi csemege, amelyet könnyedén elkészíthetünk otthon. Ez a gombóc a sárgabarack friss és lédús ízét hozza el számunkra, és a fagyasztásnak köszönhetően egész évben élvezhetjük a nyár ízeit.
A sárgabarack töltelékünk különleges, gondosan válogatott és érett sárgabarackokból készül. A gyümölcsök íze és textúrája tökéletesen érvényesül a gombócban, és ezzel elhozza a friss sárgabarackok sajátos ízélményét a tányérunkra.
A gombócokat először megfőzzük, majd finom morzsába forgatjuk. Ez a technika crispy, ropogós külső réteget eredményez, ami kiváló textúrát és gazdag ízt kölcsönöz a gombócnak.
Az elkészült sárgabarack-töltelékes gombóc tökéletes választás lehet desszertként vagy bármilyen alkalmi étkezéshez. Az egyszerű és gyors elkészítési módszer mellett, ez a gombóc lehetőséget ad arra, hogy otthonunkban is átéljük a friss sárgabarack zamatos ízét, még akkor is, ha nincs épp szezonjuk.
Ne habozzon, és fedezze fel a gyorsfagyasztott sárgabarack-töltelékes gombóc különleges ízvilágát és minőségét! Készítsen Ön is egy igazi tradicionális dél magyar desszertet könnyedén!

Tápérték 100 g termékben
Energia 739 kJ/174 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
0,8g
0,2g
Szénhidrát
- amelyből cukor
36,7g
7,3g
Fehérje 4,2g
0,55g