Lecsós krokett, gyorsfagyasztott

Lecsós krokett, gyorsfagyasztott

Büszkén mutatjuk be a magyar konyha egyik legkedveltebb ízét új köntösben: a Lecsós krokettet, mely minden szempontból megtestesíti a magyar specialitások gazdag ízvilágát. Különleges termékünknek köszönhetően Ön néhány pillanat alatt felfedezheti a hagyományos magyar ételek esszenciáját, egyszerű és gyors elkészítés mellett.
A lecsós krokettben egyedülálló fogást tálalunk, amely a világszerte népszerű lecsó ízét egyesíti a könnyen fogyasztható, ropogós krokett külső rétegével. A gyorsfagyasztási technológia lehetővé teszi a friss zöldségek és a fűszeres ízű, autentikus lecsó megőrzését anélkül, hogy ízminőségben vagy állagban kompromisszumot kellene kötnie.
Az elkészítése rendkívül egyszerű: csupán vegye ki a kroketteket a fagyasztóból és helyezze őket forró olajba sütésre. A kroketteket addig kell sütni, amíg aranybarna színt nem öltenek, így biztosítva az optimális állagot és hőfokot a belül szaftos lecsóval töltött élményhez.
A Lecsós krokettünkkel egy, a magyar kulináris hagyományokat és a modern kényelmet tökéletesen ötvöző, pikk-pakk előkészíthető étkezést kínálunk, amellyel a mindennapokat vagy az ünnepi alkalmakat egyaránt igazán különlegessé varázsolhatja. Mellékelt utasításaink biztosítják, hogy az elkészítési folyamat még a konyhai kalandokban kevésbé jártas személyek számára is érthető és könnyen követhető legyen.
Próbálja ki még ma ezt az izgalmas, gyorsan és könnyen elkészíthető Lecsós krokettet, és hívja meg családját vagy barátait egy ízletes, otthoni ételkülönlegességre, amely a magyar konyha lényegét hordozza!

Tápérték 100 g termékben
Energia 704 kJ/168,2 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
1,5g
0,2g
Szénhidrát
- amelyből cukor
32,4g
5,1g
Fehérje 4,8g
0,8g