Diótöltelékes gombóc, gyorsfagyasztott

Diótöltelékes gombóc, gyorsfagyasztott

Fedezze fel az ínyenc ételek egyszerűsített világát új gyorsfagyasztott diótöltelékes gombócainkkal! Tradicionális ízekkel és modern konyhatechnológia előnyeivel kombinálva ez a termék garantáltan azonnali kedvenccé válik a család minden tagja körében.
Ezek a gombócok gazdag, aromás diótöltelékkel teli finomságok, amelyeket gyorsfagyasztásos eljárással készítettünk elő. A fagyasztott állapotban érkező gombócokat pillanatok alatt elkészítheti; csupán annyi teendője van, hogy forrásban lévő vízben főzni kezdi őket, míg úszni nem kezdenek a felületen - ez egyértelmű jelzése lesz annak, hogy tökéletesen megfőttek. Főzés után, ahogy a hagyományok is előírják, finom morzsába forgatjuk, hogy kívül ropogós, belül pedig érzékeny, ízletes élményben legyen részünk.
Ezalatt a rövid főzési folyamat alatt a gombócok megőrzik egyedi alakjukat és nem veszítik el gazdag töltelékük zamatát. A gyors és egyszerű elkészítés mellett ragaszkodunk az otthonos ízekhez és a magas minőséghez, hogy egy könnyed, mégis feledhetetlen étkezési élményt nyújtsunk minden alkalommal.
Tesztelje ma a gyorsfagyasztott diótöltelékes gombócainkat, és élvezze az otthon készített ételek ízét anélkül, hogy órákat töltene a konyhában!

Tápérték 100 g termékben
Energia 1178 kJ/281 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
9,0g
0,9g
Szénhidrát
- amelyből cukor
40,0g
11,0g
Fehérje 6,2g
0,7g