A Frigo-Hasso Kft. bemutatása

Cégünk, a FRIGO-HASSO Kft., Magyarországon működő élelmiszeripari vállalkozás. Az 1999-ben alapított társaságunk a Nyírség-Hasso Kft. tulajdonában van.

 A termékeink előállítását két üzemben végezzük. Az egyik üzem a hagyományos konvencionális termékek gyártását végzi, míg 2024-ben került átadásra egy fizikailag teljesen elkülönülő önálló üzem, ahol a Gluténmentes termékek gyártása folyik.

A tevékenységi körünkben a gombóc, derelye, nudli, krokett, tallér és leveles tésztából készült termékek készítése áll, különböző töltelékekkel. Az alkalmazott technológiánk lehetővé teszi a termékek töltelék-arányának változatosságát, azaz igazodunk a fogyasztói igényekhez. Konyhai elkészítésük rendkívül gyors és egyszerű, mindössze néhány perc szükséges hozzá. Ezek a tulajdonságok a felgyorsult világunkban fontos szempontok a fogyasztók számára. Jelenlegi termelési kapacitásunk naponta 30 tonna hagyományos és 10 tonna gluténmentes késztermék előállítására elegendő.

Az általunk alkalmazott technológia egy speciális gyorsfagyasztási eljárás, amely lehetővé teszi a termékek 12 hónapos eltarthatóságát anélkül, hogy a gyártás során tartósítószereket kellene hozzáadnunk. Ez a fogyasztói elvárásoknak megfelelve szintén rendkívül fontos szempont.

A minőségbiztosításhoz különböző szabványokat alkalmazunk. A mindennapi gyártási tevékenységünk során az IFS Food 8 szabványt alkalmazzuk, amelyet minden komoly üzleti partnerünk elvár tőlünk. Az éves auditot az SGS International végzi, egy világszerte elfogadott auditor szervezet.

Célunk, hogy kifogástalan alapanyagokkal, modern technológiával és tapasztalt szakemberekkel biztonságos élelmiszert gyártsunk a fogyasztóinknak.

Küldetésünk, hogy a fogyasztók és üzleti partnereink a vállalatunkat a biztonságos élelmiszer egyik megbízható szállítójaként tartsák számon. Folyamatosan kutatjuk és kiaknázzuk a meglévő és új piacokban rejlő lehetőségeket, ezzel növelve vállalatunk értékét.

Minőségbiztosítás   Kapcsolat