Almatöltelékes krokett, gyorsfagyasztott

Almatöltelékes  krokett, gyorsfagyasztott

Az Almatöltelékes krokettünk egy igazán különleges és innovatív termék, amely egyesíti a krokett ropogós textúráját az almaíz édességével. Képzelje el, hogy a házias almás pite ízvilágát élvezheti egy kényelmes, megújult formában, amely a gyorsfagyasztási technológia által bármikor kéznél van.
Egyedi kreációnk nem igényel hosszadalmas előkészítést vagy speciális sütési tudást. A gyorsfagyasztásnak köszönhetően ezek a krokettek megőrzik frissességüket, állagukat és az ízek teljességét, egészen addig, amíg le nem emeli őket a fagyasztó polcáról. A sütési folyamat egyszerű: helyezze a kroketteket bőséges forró olajba, és süsse aranybarnára, hogy élvezhesse a belül puha, almával teli élményt egy ropogós, aranyszínű külsővel kiegészítve.
Legyen az egy családi összejövetel, baráti találkozó vagy egy kényelmes hétvégi délután, az Almatöltelékes krokettünk minden eseményt különlegessé varázsol. Pillanatok alatt elkészíthető, így Önnek több ideje marad azokra a dolgokra, amelyek igazán számítanak, miközben a lenyűgöző desszerttel mindenkit elbűvölhet.
Az almatöltelék a friss almák édes illatát és aromáját hordozza, így minden egyes falat felidézi a meleg nyári kertek emlékét és a házi sütemények hangulatát.
Tapasztalja meg Ön is a gyorsfagyasztott almatöltelékes krokett varázsát, amely újra értelmezi a klasszikus édességeket és élményt nyújt minden egyes pillanatban. Kényeztesse vendégeit és családtagjait ezzel a termékkel, amely garantáltan gyorsan a kedvenceik közé fog kerülni!

Tápérték 100 g termékben
Energia 717 kJ/171,3 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
0,9g
0,2g
Szénhidrát
- amelyből cukor
35,8g
13,8g
Fehérje 3,5g
0,5g