Mogyorókrémes nudli, gyorsfagyasztott

Mogyorókrémes nudli, gyorsfagyasztott

Élvezze az ellenállhatatlanul finom gyorsfagyasztott Mogyorókrémes nudlink kényelmét és gyorsaságát! Ez a különleges desszert a tökéletes választás azoknak, akik nem akarnak lemondani a minőségi ízekről, mégis pillanatok alatt szeretnének valami édeset és táplálót tálalni az asztalra.
Kényeztesse családját és vendégeit ezzel a gyorsan és könnyedén elkészíthető desszerttel, amely a népszerű mogyorókrém gazdagságát és a házi készítésű nudli hagyományos ízét ötvözi. A finoman adagolt, krémes mogyorókrém még több ízélményt csempész a klasszikus nudli receptúrába, miközben a gyorsfagyasztott technológia biztosítja, hogy frissesség és textúra tekintetében is a legmagasabb elvárásoknak feleljen meg.
Előkészítése roppant egyszerű: vegye ki a nudlikat a fagyasztóból, és közvetlenül a forrásban lévő vízbe helyezze őket. Csak néhány percig kell főznie, míg a nudlik fel nem jönnek a víz felszínére, jelzésül, hogy tökéletes állapotban vannak. Főzés után egy extra adag pirított morzsába forgassa a gyönyörűen megduzzadt nudlikat, ami nemcsak textúrát, hanem egy csipetnyi nosztalgikus ízt is kölcsönöz nekik.
Ami a tárolást illeti, a gyorsfagyasztás gondoskodik arról, hogy a nudli megőrizze formáját és ízét, így bármikor előkapható legyen egy hirtelen jött vendég vagy egy gyors desszert vágy esetén. Így az édes finomságok szerelmeseinek a tányéron csupán percek alatt hódolhatnak a mogyorókrémes csábításnak.
Próbálja ki a Mogyorókrémes nudlit ma, és varázsoljon elő egy gyors, mégis ízletes finomságot, amellyel garantáltan mindenki szívébe belopja magát!

Tápérték 100 g termékben
Energia 1196 kJ/285 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
10g
1,8g
Szénhidrát
- amelyből cukor
40g
19g
Fehérje 5,1g
0,53g