Free go Gluténmentes sajtkrémes tallér friss salátával

HOZZÁVALÓK:
360 g Free go gyorsfagyasztott Gluténmentes sajtkrémes tallér
5 dl olaj
½ jégsaláta
1 kígyóuborka
1 csokor retek
1 lilahagyma
2 paradicsom
1 (sárga) kaliforniai paprika

olívaolaj

Elkészítés:
A hagymát, a paradicsomot, az uborkát és a retket felkarikázzuk, a paprikát tetszőleges formára aprítjuk, a salátát pedig finoman összetépkedjük. A zöldségeket egy tálba tesszük, és finoman átforgatjuk, ízlés szerint sózzuk. A végén csorgatunk rá egy kis olívaolajat, és ha kedvünk tartja, a tavaszi salátánkat megszórhatjuk különféle magokkal, például tökmaggal.
A fagyasztóból kivett Free go tallérokat bő forró olajban 175-180 °C hőmérsékleten 2-3 perc alatt folyamatos forgatás mellett süssük aranyszínűre és ropogósra. Majd szedjük ki és papírtörlőn itassuk le a róla az olajat.
A tallérokat tegyük tányérra és tálaljuk az elkészített salátával.

Jó étvágyat kívánunk!