HOZZÁVALÓK:
                    360 g Free go gyorsfagyasztott Gluténmentes sajtkrémes tallér
                    5 dl olaj
                    ½ jégsaláta
                    1 kígyóuborka
                    1 csokor retek
                    1 lilahagyma
                    2 paradicsom
                    1 (sárga) kaliforniai paprika
                    só
                    olívaolaj
						
						Elkészítés:
                    A hagymát, a paradicsomot, az uborkát és a retket felkarikázzuk, a  paprikát tetszőleges formára aprítjuk, a salátát pedig finoman összetépkedjük.  A zöldségeket egy tálba tesszük, és finoman átforgatjuk, ízlés szerint sózzuk.  A végén csorgatunk rá egy kis olívaolajat, és ha kedvünk tartja, a tavaszi  salátánkat megszórhatjuk különféle magokkal, például tökmaggal.
                    A fagyasztóból kivett Free go tallérokat bő forró olajban 175-180 °C  hőmérsékleten 2-3 perc alatt folyamatos forgatás mellett süssük aranyszínűre és ropogósra. Majd szedjük ki és papírtörlőn itassuk le a róla az olajat.
                    A tallérokat tegyük tányérra és tálaljuk az elkészített salátával.
Jó étvágyat kívánunk!