HOZZÁVALÓK:
1 kg gyorsfagyasztott Frigo Mogyorókrémes nudli
10 dkg zsemlemorzsa
4 evőkanál étolaj
5 dkg porcukor
csokoládészósz és csokoládé forgács
Elkészítés:
A zsemlemorzsát egy serpenyőben az olajjal aranybarnára pirítjuk. A fagyasztóból kivett nudlikat fagyasztott állapodban 10-szeres mennyiségű forrásban lévő vízbe helyezzük, és az újraforrástól számított 3-4 perc alatt puhára főzzük. Megvárjuk, amíg a nudlik feljönnek a víz tetejére, majd szűrűkanállal kiszedjük és a serpenyőben lepirított morzsába forgatjuk. Ezt követően tányérra tálaljuk, majd ízlés szerint porcukorral megszórjuk. Végül csokoládé szósszal és csokoládé forgáccsal díszítjük a tányért.
Jó étvágyat kívánunk!