A Frigo-Hasso Kft-ről

A FRIGO-HASSO Sütő- és Tésztaipari Termelő és Kereskedelmi Kft. 1999-ben jött létre a Nyírség-Hasso Kft. és magánszemélyek vállalkozásaként. Jelenleg a társaságunk egyedüli tulajdonosa a Nyírség-Hasso Kft.

Tevékenységünket a Gávavencsellő, Petőfi út 1. szám alatti üzemben folytatjuk, ahol gyorsfagyasztott tésztakészítményeket állítunk elő töltelékes, illetve töltetlen formában.

Főbb termékeink a töltelékes gombócok és derelyék, valamint a töltelékes és töltetlen nudlik. A termékeket háztartási kiszerelési egységekben, illetve ömlesztett formában is gyártjuk.

Főbb ellátási területeink multinacionális cégek, kiskereskedelmi hálózatok, egyéni fogyasztók, de nagykereskedőkön keresztül az iskolai és üzemi konyhákat, éttermeket és egyéb vendéglátó ipari egységeket is ellátjuk termékeinkkel.

Az alkalmazott gyártási technológiánk modern és nagy kapacitással bíró gépsorokból, technológiai berendezésekből áll, melyek nagy volumenben képesek a kiváló minőségű termékek előállítására. Az alkalmazott berendezések technológiai színvonalának fejlesztése, a termékminőség és az élelmiszerbiztonság fokozása érdekében folyamatosan hajtunk végre értéknövelő beruházásokat. A magas minőséget a korszerű gyártási, csomagolási, tárolási és szállítási feltételeken túl a tapasztalt, képzett és elhivatott dolgozóinknak egyaránt köszönhetjük.